Wettelijke kennisgeving

AANSPRAKELIJKHEID

 


De naam TEK TVSHOP en het logo zijn een beschermde naam en handelsmerk onder nationaal en internationaal recht. De gebruiksrechten, reproductie en intellectuele eigendom in verband met deze website zijn het exclusieve eigendom van TEK TVSHOP.


TEK TVSHOP besteedt veel zorg aan de juistheid en de volledigheid van de informatie die op haar site ter beschikking van de gebruikers wordt gesteld. TEK TVSHOP is echter niet aansprakelijk voor eventuele onnauwkeurigheden en/of weglatingen of voor schade als gevolg van de toegang tot, het gebruik van of de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot de informatie op de website.


De op deze website beschreven en afgebeelde goederen geven een overzicht van het gevolgde assortiment. De vermelding van een product op deze website vormt geen aanbod. De loutere wens van de klant om een product aan te schaffen is niet voldoende om een overeenkomst te vormen. De klant kan alleen een bestelling plaatsen op deze website als hij bevestigt dat hij de algemene onlineverkoopvoorwaarden van TEK TVSHOP heeft gelezen en aanvaard.

Via de website kunt u nagaan of en waar een bepaald product verkrijgbaar is. Deze informatie kan te allen tijde worden gewijzigd en is niet bindend.

Afbeeldingen en productbeschrijvingen zijn niet bindend. De verstrekte informatie moet altijd worden gecontroleerd.

De getoonde prijzen zijn geldig op de dag van het bezoek, met uitzondering van fouten in de weergave, waarvoor TEK TVSHOP niet verantwoordelijk kan worden gesteld.